OFFLINE 2024

17.10.2024
Eventy
Tereza Kopecká
Marketing Manager

Ani letos nechyběl tradiční OFFLINE ! Tento podzimní výjezd se už stal zavedenou součástí všech firem ze skupiny Etnetera Group. OFFLINE je skvělou příležitostí pro zábavu a vzájemné poznávání, a my jsme měli tu čest se ho zúčastnit už potřetí. Každý rok nás čeká nové, nezapomenutelné téma a program nabitý aktivitami, které nám zaručeně přinesou spoustu zážitků. A ani letos to nebylo jinak...

Povodně nám sice spláchly původní termín, ale Green:Code ani žádná firma z Etnetera Group se nevzdává! I přes dešťové kapky jsme se vlakem vydali na náhradní termín a prožili nezapomenutelný "OFFLINE", letos v tématu Survivor. V oblíbením kempu Tišina bylii účastníci rozděleny do svých týmů dle barev a dostali svou kmenovou vlajku. Pak už se šlo na samotný program.

Překážky, odhodlání a vítězství

Akce byla plná výzev a překážek a rozhodně nešlo jen o „přežití“. Naši kolegové museli projít náročnou cestou, která zahrnovala překonávání strachu z chůze v ohni, z hadů, švábů nebo třeba ochutnávání netradičních pokrmů. Týmová práce byla klíčová, zejména při sportovních aktivitách, křížovkách, hlavolamech a duelech se spoluhráči. V disciplínách se tak rozhodovalo nejen o fyzické, ale i o mentální síle.

Týmů bylo mnoho a postupně vypadávaly v napínavých duelech. Na konci zůstalo jen pár nejsilnějších, které se utkaly v závěrečném souboji, jehož vrcholem bylo rozdělávání ohně. Věřte, že v deštivém počasí to nebylo vůbec jednoduché! Nakonec byl však jeden tým rychlejší než ty ostatní...

Jsme moc rádi, že jsme se mohli opět setkat se všemi kolegy Etnetera Group. Děkujeme organizátorům za jejich skvělou práci a za to, že i přes komplikace dokázali vytvořit tak unikátní zážitek. Velké DÍKY patří také skvělému moderátorovi Michalovi, který celé akci dodal energii i humor. Už teď se těšíme na příští rok. A jak že to bylo s tím vítězným týmem? Právě našim skvělým kolegům v Green:Code (Kamilovi, Vaškovi, Lence a Radce) se nakonec podařilo triumfovat a zaslouženě získat titul Survivor!

Vítězný tým!