První místo v soutěži Zlatý středník

Tereza Kopecká
Marketing Manager

Naši kolegové z kreativní digitální agentury Etnetera Motion měli skvělý nápad. Přihlásili výroční zprávu, na které jsme společně pracovali, do soutěže Zlatý středník… a vyhráli první místo.

Zlatý Středník je prestižní soutěž, která hodnotí nejlepší komunikační projekty a firemní média z Česka a Slovenska. A právě jedním takovým projektem je teď oficiálně výroční zpráva Škoda Auto za rok 2023. V ní jsme dokázali, společně s kolegy z Etnetera Motion a Etnetera Core, že výroční zpráva nemusí být jen nudným a strohým dokumentem, který chce málokdo číst. Dá se udělat i jinak, lépe - například v podobě krásného webu.


Naším úkolem v Green:Code bylo celý web uvést v život. Pokud by vás zajímala techničtější stránka tohoto projektu, mrkněte se na náš předchozí příspěvěk nablogu ➡️ https://lnkd.in/esarsg_e.


Velká GRATULACE Motion a velké DÍKY všem, kteří se na projektu podíleli. Speciálně pak Lukášovi Dlaskovi, který byl hlavní spojkou a celý projekt na straně řídil. Těšíme se na další společné výzvy!


Jan Šulc z Etnetera Motion