Škoda Future 2024

Tereza Kopecká
Marketing Manager

Na začátku května se naši delivery manažeři Kateřina Hrubá a Jan Pošta zúčastnili akce Škoda Future 2024 pro partnery Škoda Auto, která probíhala v PVA Expo Letňany.

Na eventu je v průběhu celého dne čekala celá řada aktivit, networkingu a především prezentací plných novinek! Během prezentací promluvilo o budoucnosti značky hned několik zajímavých speakerů, mezi nimiž nechyběl předseda představenstva ŠA pan Klaus Zellmer a člen představenstva pan Karsten Schnake. Kromě výsledků společnosti Škoda Auto za předchozí rok byla prezentována nová strategie a směřování značky, včetně jejího závazku k uhlíkově neutrální budoucnosti a podpoře cirkulární ekonomiky ♻.

Orientace na zákazníka skrze Customer Journey byla jedním z highlightů prezentace a byly představeny hned dva produkty, na jejichž vývoji se Green:Code podílí:

🟢 Aplikace MyŠkoda

🟢 Flow Design System

Součástí bylo i představení připravovaných aut včetně nového modelu Elroq a inovovaných modelů Škoda Superb a Kodiaq. Prezentace nových modelů byla zakončena testovacími jízdami právě v nových modelech Kodiaq a Superb 🚗🤩.

Celý event vyvrcholil společenskou akcí v Jízdárně Pražského hradu, kde nechyběly krásné výhledy, dobré jídlo, pití a hudba. Děkujeme za pozvání.



©️ Škoda Auto